Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa Suomen luon­non­suo­je­lu­lii­ton testamentti-webinaariin

Testamentti-webinaarissamme varatuomari Piia Jeremejeff kertoo elämän tärkeistä asiakirjoista ja Erkki Nenonen sekä Harri Hölttä kertovat tarkemmin testamenttilahjoituksen tekemisestä Suomen luonnonsuojeluliitolle.

Millaisen jäljen sinä jätät Suomen luontoon?

Tiesitkö, että yleishyödyllisille yhdistyksille tehdyt testamenttilahjoitukset ovat verovapaita?

Testamentti antaa laatijalleen päätösvallan siitä, mitä omaisuudelle tapahtuu hänen poismenonsa jälkeen. Testamenttilahjoittaminen puolestaan on erinomainen keino tukea suomalaisen luonnon suojelua ja varmistaa, että myös tulevat sukupolvet saavat nauttia sen ainutlaatuisista piirteistä.

Webinaarissamme varatuomari Piia Jeremejeff kertoo elämän tärkeistä asiakirjoista. Suomen luonnonsuojeluliitolle testamenttilahjoittamisesta kertovat liittohallituksen puheenjohtaja Harri Hölttä ja talouspäällikkö Erkki Nenonen. Varaamme lopuksi aikaa myös yleisön kysymyksille. Niitä voit esittää webinaarin aikana, lähettää lomakkeella ilmoittautumisen yhteydessä tai sähköpostitse etukäteen osoitteeseen mimosa.tuominen(a)sll.fi.

Tapahtumaa ei nauhoiteta eikä materiaalia jaeta osallistujille yksityisyyden takaamiseksi. Tapahtumaan mahtuu 50 ensimmäistä, joten varmista paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu tällä sivulla olevan lomakkeen kautta! Osallistumislinkki lähetetään osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä. Osallistumislinkki on henkilökohtainen. Tapahtuma on maksuton.

Kiinnostaako testamenttilahjoituksen tekeminen? Lue lisää täällä.

Mitä?

Testamentti-webinaari yhteistyössä Hyvä testamentti -kampanjan kanssa. Luonnonsuojeluliitto on mukana Hyvä testamentti -kampanjassa, jonka tavoitteena on lisätä tietoa testamenttilahjoittamisesta sekä saada aikaan muutoksia asenteissa.

Missä?

Microsoft Teams. Ilmoittautumislinkki lähetetään osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä

Milloin?

10.10. klo 17-19

Puhujat:

Piia Jeremejeff, varatuomari, Hyvä testamentti

Harri Hölttä, liittohallituksen puheenjohtaja, Suomen luonnonsuojeluliitto

Erkki Nenonen, talouspäällikkö, Suomen luonnonsuojeluliitto

Ilmoittaudu täyttämällä lomake täällä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa