Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Verk­ko­vies­tin­nän koordinaattori

Haemme palveluhenkistä verkkoviestinnän koordinaattoria

Haluaisitko olla mukana tekemässä toimivaa ja innostavaa verkkosivustoa? Jos tunnet wordpressin kuin omat taskusi ja pidät muiden opastamisesta ja kouluttamisesta, saatat olla juuri sopiva lisä norppajengiimme.

Mitä haemme

Verkkokotimme www.sll.fi on luonnonystävän tietopankki, jota haluamme kehittää entistä palvelevammaksi ja asiakaslähtöiseksi. Koko maan kattavana järjestönä verkkosaittimme sisältää myös Luonnonsuojeluliiton lukuisat yhdistykset ja piirit.

Tarvitsemme nyt lisäkäsiä sivuston päivittämiseen sekä muiden opastamiseen. Toimenkuvaan kuuluu päivittämisen lisäksi sivujen ylläpitoon liittyvää opetusmateriaalien laadintaa, koulutustilaisuuksien pitämistä, avunpyyntöihin vastaamista sekä verkkoviestinnän tarpeiden ja toiveiden kartoitusta. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta ja vahvaa wordpress-osaamista
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • kosolti positiivista asennetta
  • paloa innostavan verkkoviestinnän tekemiseen.

Lisäksi arvostamme osaamista analytiikan seurannasta ja hakukoneoptimoinnista. Tukenasi työssä toimii verkkotuottaja, joka vastaa laajemmin sivuston kehityksestä ja sisällöistä.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, jossa pääset omalta osaltasi myös edistämään luontokadon ja ilmastonmuutoksen pysäyttämistä. Tarjoamme lisäksi kattavan työterveyshuollon sekä ateriaedun.

Työ on määräaikainen 6 kuukauden ajaksi, mutta saattaa jatkua pidempään. Palkka määräytyy journalistien työehtosopimuksen palkkaluokan IIa mukaisesti ja on työsuhteen alussa 2773 euroa. Luonnonsuojeluliiton toimisto sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 7.8. osoitteeseen kirsi.haru@sll.fi. Merkitse otsikoksi ”Verkkoviestinnän koordinaattori”.

Lisätietoja

Lisätietoja 3.8. klo 9-11, puh. 040 766 6926 / viestintäpäällikkö Kirsi Haru

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme suurin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on yli 150 paikallisyhdistystä ja lähes 30 000 jäsentä ympäri Suomen. Luonnonsuojeluliitto vaikuttaa niin valtakunnallisesti kuin paikallistasolla luontokadon, ilmastokriisin ja ylikulutuksen ratkaisemiseen.

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Kirsi Haru

  • +358407666926
  • kirsi.haru(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa