Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Suo­je­lu­asian­tun­ti­ja

Haemme suojeluasiantuntijaa ajalle 1.7.2022–30.6.2023

Etsimme asiantuntijaa, joka keskittyy erityisesti bioenergian kestävyyteen sekä polttoon perustumattomiin uusiutuviin energiamuotoihin, ja niihin liittyvään kansalliseen ja EU-tason vaikuttamistyöhön. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävänkuva

  • Kansainvälinen vaikuttamistyö ympäristöjärjestöjen ja sidosryhmien kanssa 
  • Vaikuttamisen ja kampanjoinnin suunnittelu, koordinointi ja toteutus
  • Yhteydenpito poliittisiin päättäjiin ja muihin sidosryhmiin
  • Lausuntojen ja julkaisujen kirjoittaminen sekä työryhmätyö
  • Osallistuminen viestintään

Mitä haemme

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä metsä- ja bioenergiakysymysten tuntemusta. Lisäksi tehtävän hoitaminen vaatii kokemusta ympäristönsuojelun tehtävistä ja koordinointitaitoja. Kokemus vaikuttamistyöstä katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Haemme tehtävään oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä tekijää, jolla pysyy tehtävänkuvan kokonaisuus hyvin hallussa. Viestintäosaaminen katsotaan eduksi. 

Mitä tarjoamme

Vuoden määräaikainen työsuhde ja palkkaus kokemuksesta riippuen  2708–3209 euroa. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveydenhuollon sekä ateriaedun. Luonnonsuojeluliiton toimisto sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Työtä on mahdollista hoitaa osin etätyönä. 

Toimita hakukirjeesi ja ansioluettelosi viimeistään 1.8.2022 osoitteeseen paloma.hannonen@sll.fi otsikolla ”suojeluasiantuntija”. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja

Ympäristöpäällikkö Paloma Hannonen 29.6. sekä 6.7. klo 09-12, puhelin 0505323219

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme suurin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on 160 paikallisyhdistystä ja lähes 30 000 jäsentä ympäri Suomen.

Olemme suojelleet luontoa menestyksekkäästi jo vuodesta 1938. Luonnonsuojeluliitto vaikuttaa niin valtakunnallisesti kuin paikallistasollakin luontokadon, ilmastokriisin ja ylikulutuksen ratkaisemisessa.

Ympäristöpolitiikkatiimi on vahva asiantuntija- ja vaikuttajaviestintätiimi, joka työskentelee erityisesti ilmastoasioiden, luonnon- ja ympäristönsuojelun sekä kaivosasioiden parissa.

Teemme työtä sekä kansallisen ympäristöpolitiikan että EU-politiikan parissa.

Lisätietoja

Ympäristöpäällikkö Paloma Hannonen

Jaa sosiaalisessa mediassa