Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to hakee ym­pä­ris­tö­oi­keu­den asiantuntijaa

Suomen luonnonsuojeluliitto hakee vakituiseen työsuhteeseen

YMPÄRISTÖOIKEUDEN ASIANTUNTIJAA

Toimenkuvaan kuuluvat muun muassa:

  • Luonnonsuojeluliiton sekä sen piirien ja yhdistysten auttaminen luonnon- ja ympäristönsuojelun lakiasioissa
  • Luonnonsuojeluliiton lainvalmisteluvaikuttamiseen osallistuminen
  • Osallistuminen lainvalmistelutyöryhmiin ja vaikuttamistyöhön liittyvään viestintään sekä kampanjointiin
  • yhteydenpito eri sidosryhmiin kuten viranomaisiin ja poliittisiin vaikuttajiin

Mitä haemme

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi OTK, OTM, HTM, ON, FM), sujuvaa suomea sekä vahvaa englantia. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomalaisen ja EU-lainsäädännön sekä ympäristöhallinnon tuntemista. Esimerkiksi luonnonsuojelu-, vesi-, kaavoitus- ja kaivoslainsäädännön tuntemus ovat työssä tarpeen. Työskentely Luonnonsuojeluliitossa ja ympäristöpolitiikkatiimissä on tiimityötä, joten yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus yhdistyksistä ja yhdistyslain tuntemus, viestinnällinen osaaminen sekä suomalaisen poliittisen järjestelmän tuntemus. Lisäksi arvostamme muuta kielitaitoa sekä luonnon- ja ympäristönsuojelun ja järjestökentän tuntemusta. Huomioimme myös aiemman työkokemuksen ympäristöjuridiikan alalta.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jonka palkkaus on työkokemuksesta riippuen Erton työehtosopimuksen PR 2:n mukaisesti noin 2700-3200€/kk. Koeaika on 6 kk. Tarjoamme innostavan ja motivoituneen työyhteisön sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittyä asiantuntijana.

Työpiste sijaitsee joko Luonnonsuojeluliiton tai esimerkiksi sen maakunnallisten piirien toimistolla. Liiton keskustoimisto on Helsingin Lauttasaaressa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista ja iltatöitä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2022 osoitteeseen hr(a)sll.fi otsikolla “Ympäristöoikeuden asiantuntija”. Liitä hakemukseen ansioluettelo, hakukirje sekä suosittelijoiden yhteystiedot. Pyrimme pitämään haastattelut 6.6. alkavalla viikolla.

Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan kesällä 2022.

Lisätietoja antaa ympäristöpäällikkö Paloma Hannonen, p. 050 5323 219. Yhteydenotot 25. ja 26.5. klo 9-16

Lisätietoja

Ympäristöpäällikkö Paloma Hannonen

Jaa sosiaalisessa mediassa