Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to etsii han­ke­työn­te­ki­jää Yhteinen saimaannorppamme LIFE -hankkeeseen Savonlinnaan

Suomen Luonnonsuojeluliitto etsii hanketyöntekijää Yhteinen saimaannorppamme LIFE -hankkeeseen Savonlinnaan ajalle 1.1.2021 – 31.12.2025. Työ on osa-aikainen 50% työajalla.

Tehtävän kuvaus

Hanketyöntekijänä toteutat Suomen luonnonsuojeluliiton toimenpiteitä Metsähallituksen vetämässä LIFE-hankkeessa “Our Saimaa Seal – Yhteinen saimaannorppamme”.

Työhön kuuluu vapaaehtoistoiminnan organisointia, tapahtumien ja talkoiden järjestämistä sekä ympäristökasvatustyötä Etelä-Savon alueella. Toimit yhteistyössä Suomen luonnonsuojeluliiton hankekoordinaattorin ja saimaannorppakoordinaattorin kanssa, jotka toteuttavat hanketta Etelä-Karjalassa. Avustat heitä mm. viestinnässä ja raportoinnissa. Muita yhteistyötahoja ovat Etelä-Savon luonnonsuojelupiiri ja sen jäsenyhdistykset sekä muut hankkeen yhteistyökumppanit.

Hakuehdot

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vähintään opistotasoista soveltuvaa tutkintoa ja/tai riittävää perehtyneisyyttä/kokemusta vastaavista tehtävistä, organisointi- ja viestintätaitoja sekä omakohtaista kiinnostusta luonnon- ja ympäristönsuojeluun. Kokemus saimaannorpan suojelutyöstä ja järjestötyöstä katsotaan eduksi.

Työsuhdetiedot

Työsuhde alkaa 1.1.2021. Työpaikka sijaitsee Savonlinnassa Järjestötalo Kolomosessa (os. Pappilankatu 3).

Työsuhde on osa-aikainen, 50% työaika. Viikoittainen työaika on 18 tuntia ja 7 minuuttia. Palkkaus noudattaa ERTOn ja Paltan TESin mukaista palkkaluokkaa PR4 (2420 – 2846 €/kk 100 % työajalla riippuen työkokemuksestasi). Tehtävä sijoittuu Suomen luonnonsuojeluliiton hanketiimiin.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse viimeistään 29.11.2020 osoitteeseen kaarina.tiainen(a)sll.fi. Kirjoita otsikkokenttään viitteeksi «Hanketyöntekjä, saimaannorppa»

Lisätietoja

Saimaannorppakoordinaattori Kaarina Tiainen, kaarina.tiainen(a)sll.fi, p. 050 530 3270, Hanketiimin päällikkö Virpi Sahi, virpi.sahi(a)sll.fi 050 308 2457

Jaa sosiaalisessa mediassa