Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy hakee mark­ki­noin­tias­sis­tent­tia

Haluatko olla mukana turvaamassa luonnonsuojelutyön jatkuvuutta? Oletko tavoitehakuinen, tietoteknisesti näppärä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava? Onko sinulla kokemusta verkkokaupoista, myynnistä ja markkinoinnista? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, sinua saattaa odottaa merkityksellinen työ osana Suomen suurimman ympäristöjärjestön omistamaa kaupallista organisaatiota.

Luontokaupan myymälä Helsingin Lauttasaaressa. Kuva: Merja Paakkanen
Luontokaupan myymälä Helsingin Lauttasaaressa. Kuva: Merja Paakkanen

Suomen Luonnonsuojelun Tuki on Suomen luonnonsuojeluliiton omistama kaupallinen organisaatio, jonka tavoitteena on hankkia rahoitusta ja näkyvyyttä luonnonsuojelulle tuotemyynnin ja -brändäämisen avulla. Haemme tiimimme vahvistukseksi markkinointiassistenttia 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, ja mahdollisuuksien mukaan pidempään pestiin. Tehtävä on osa-aikainen (50%).

Mitä tulet tekemään

Markkinointiassistentin päätehtävänä on avustaa verkkokaupan ylläpidossa sekä sisällön tuottamisessa eri markkinointikanaviin. Tehtäviisi sisältyy myös myyntiraporttien laatimista ja taloushallinnon rutiinitehtäviä. Tarvittaessa palvelet asiakkaita varastomyymälässämme ja avustat tilausten toimittamisessa. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä Luonnonsuojeluliiton järjestö- ja varainhankintatiimin kanssa.

Päävastuualueesi ovat

 • Verkkokaupan rutiininomaiset ylläpitotehtävät ja tietosisällön tuottaminen.
 • Sosiaalisen median päivitysten suunnitteluun ja sisällöntuotantoon osallistuminen sekä markkinointimateriaalien tuottaminen.
 • Tuotesuunnitteluun osallistuminen.
 • Avustaminen myynnin raportoinnissa ja taloushallintojärjestelmän ylläpitotehtävät, esimerkiksi tuote- ja asiakasrekisterien päivitys.

Mitä odotamme sinulta

 • Kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.
 • Kaupallisen alan tuntemusta ja ymmärrystä liiketoiminnan sekä taloushallinnon perusprosesseista.
 • Hyvää tietoteknistä osaamista ja yleisimpien toimisto-ohjelmien hallitsemista. Taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien sekä Googlen analytiikkatyökalujen tuntemus on eduksesi.
 • Sosiaalisen median julkaisu- ja markkinointityökalujen tuntemista.
 • Priorisointikykyä, huolellista ja järjestelmällistä työotetta.
 • Asiakaspalvelu-, myynti- ja yrittäjähenkisyyttä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.
 • Hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa kaupallisen- tai markkinointialan peruskoulutusta.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Työsuhde alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus sekä työsuhde-edut määräytyvät ERTO:n ja PALTA:n välisen työehtosopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi järjestö- ja varainhankintapäällikkö Heini Jalavalle – heini.jalava(a)sll.fi – viimeistään 16.2.2020. Kutsumme valitut hakijat haastatteluihin viikolla 9.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointipäällikkö Tapio Kujala sähköpostitse tapio.kujala(a)sll.fi tai puhelimitse 044 491 9444, ma 10.2. klo 13-14 ja to 13.2. klo 10-11.

Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy on rahoittanut suomalaista luonnonsuojelutyötä vuodesta 1974 lähtien. Toimintamme perustana ovat suositut norppatuotteet. Verkkokauppamme sijaitsee osoitteessa www.luontokauppa.fi ja varastomyymälämme Helsingin Lauttasaaressa.

Lisätietoja

Luontokauppa (Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy), myyntipäällikkö Tapio Kujala

 • +358 40 670 0636
 • tapio.kujala(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa