Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­lii­ton Etelä-Savon piiri hakee osa-aikaista toi­min­nan­joh­ta­jaa

Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Savon piiri ry. hakee osa-aikaista toiminnanjohtaja

Piirin toiminnanjohtajan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää Etelä-Savon luonnonsuojelupiirin sekä sen jäsenyhdistysten toimintaa ja toimintaedellytyksiä.

Toiminnanjohtajan työaika on 50% Suomen luonnonsuojeluliiton käytössä olevan TES:n säännöllisestä viikkotyöajasta, 18 h viikossa. Aloituspalkka 50% työajalla on 1183€ kuukaudessa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta luonnonsuojelutyöstä sekä erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tehtävässä on hyötyä luontoon, ympäristönsuojeluun, viestintään ja kouluttamiseen liittyvästä osaamisesta. Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä mahdollisuus oman auton käyttöön ovat tarpeen tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta. Tehtävä edellyttää matkustamista toiminta-alueella. Luonnonsuojelupiirin toimisto sijaitsee Savonlinnassa, mutta toiminnanjohtajan sijoittuminen ei ole sidottu Savonlinnaan

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan 11.10.2019 mennessä Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Savon piirin hallitukselle osoitteeseen etela-savo@sll.fi (mieluiten pdf-muodossa). Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei voida huomioida. Valitut hakijat kutsutaan haastatteluun, jotka järjestetään Mikkelissä viikolla 42.

Tehtävästä antaa lisätietoja Etelä-Savon piirin puheenjohtaja Markku Nironen, puh 050 66180.

Jaa sosiaalisessa mediassa