Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­liit­to hakee Lauttasaareen kes­kus­toi­mis­tol­le AR­PA­JAIS­TYÖN­TE­KI­JÄÄ mää­rä­ai­kai­seen työsuhteeseen

Olet ahkera, huolellinen ja oma-aloitteinen. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kieltä asiakaspalvelutilanteissa sekä hyviä it-taitoja. Työaika sijoittuu arkipäiville ma-pe ja työsuhde kestää 6 kuukautta (80 % työaika). Aloittaa voit sopimuksen mukaan elokuussa 2019.

Arpajaistyöntekijänä päätehtävinäsi on 1.9.2019 käynnistyvien Luontoarpajaisten logistiikan hoitaminen. Vastaanotat voittoarpakuoret, avaat ja kirjaat ne, huolehdit palkintojen pakkaamisesta ja postittamisesta ja vastaat arpajaisten asiakaspalvelusta sähköpostitse ja puhelimitse. Arpajaistyöntekijänä työskentelet yhteistyössä varainhankinta-asiantuntijan kanssa sekä osana järjestö- ja varainhankintatiimiä. Pääset myös avustamaan Luontokaupassa tuotteiden lajittelussa, pakkaamisessa ja postittamisessa.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Saapuvien arpajaiskuorien avaaminen ja kirjaaminen järjestelmään

  • Nettiarpojen lunastussivuston seuranta

  • Arpajaispalkintojen pakkaaminen ja postittaminen

  • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse

Mitä odotamme sinulta:

  • Kokemusta asiakaspalvelusta ja hyvää suomen kielen osaamista
  • Asioihin tarttuvaa, aikaansaavaa asennetta
  • Tehtäviesi laadukasta hoitamista kiireestä huolimatta
  • Ajantasaisia tietoteknisiä taitoja ja yleisimpien toimisto-ohjelmistojen hallintaa

Toimistomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Työsuhde alkaa 15.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto on 6 kuukautta (80 % työaika). Palkka sekä työsuhde-edut määräytyvät Luonnonsuojeluliiton ja ERTOn välisen työehtosopimuksen mukaan, alkaen n. 1560 e / kk riippuen kokemusvuosista. Henkilöstöetuna saat mm. lounassetelit.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa sähköpostilla tapio.yli-katka(a)sll.fi viimeistään 31.7.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme sopivat hakijat haastatteluihin heinä-elokuussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto ry. on maamme suurin luonnon- ja ympäristönsuojelun kansalaisjärjestö. Liiton toiminnassa on mukana pitkälti yli 150 paikallisyhdistystä ja 30 000 jäsentä ja tukijaa.

Lisätietoja: varainhankinta-asiantuntija Tapio Yli-Kätkä (tapio.yli-katka@sll.fi, 040 564 9297). Puhelimitse tavoitettavissa 16.7. klo 10.00-12.00 ja 18.7. klo 13.00-15.00.)

Lisätietoja

Varainhankinta-asiantuntija Tapio Yli-Kätkä

  • +358 40 564 9297
  • tapio.yli-katka(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa