Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­liit­to hakee suo­je­lu­asian­tun­ti­jaa sijaiseksi ajalle 1.6.2019–31.7.2020

Suomen luonnonsuojeluliitto hakee Lauttasaareen keskustoimistolle yhteiskunnallisen vaikuttamistyön osaavaa SUOJELUASIANTUNTIJAA sijaiseksi ajalle 1.6.2019–31.7.2020.

Keskustoimiston henkilökuntaa. Kuva: Anna Tuominen

SLL on Suomen johtava ympäristöjärjestö hallinnollisessa ja lainsäädännöllisessä vaikuttamisessa. Yhden avaintoimijamme siirtyessä väliaikaisesti toisiin tehtäviin haemme vahvaa toimijaa pitämään luonnon puolta yhteiskunnallisia paineita vastaan.

Suojeluasiantuntija vastaa SLL:n ajankohtaisesta ympäristönsuojelutoiminnasta, jota hän suunnittelee ja toteuttaa yhdessä muiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Suojeluvastaava osallistuu koulutustoimintaan, varainhankintaan sekä markkinointi- ja muuhun viestintään omalla vastuualueellaan. Tehtäviin kuuluu myös luonnon edunvalvonta erikseen sovituissa ympäristönsuojelun työryhmissä ja toimikunnissa sekä yhteydenpito viranomaisiin, poliittisiin ja taloudellisiin vaikuttajiin sekä tiedotusvälineisiin.

Suojeluasiantuntijan työn tärkeimmät teemat ovat ilmastonmuutos- ja energiakysymykset sekä niihin liittyvät biotalous- ja hiilinielukysymykset. Lisäksi suojeluasiantuntija tarttuu sovitusti vaalien jälkeisen hallituksen ohjelmassa ja EU-puheenjohtajuuskaudella eteen tuleviin aiheisiin. Hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä SLL:n suojelupäällikön, muiden Liiton asiantuntijoiden, piiri- ja aluetyöntekijöiden sekä vapaaehtoisten kanssa.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa näyttöä vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, sujuvaa suomea sekä vahvaa englantia. Eduksi katsotaan ruotsin osaaminen ja muu kielitaito sekä luonnon- ja ympäristönsuojelun ja järjestömme toiminnan tuntemus. Arvostamme myös ymmärrystä ympäristölainsäädännöstä, yhteiskunnallista kontaktiverkostoa, hyviä kirjoitus- ja kommunikointitaitoja sekä halua ja kykyä työskennellä vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Työhön kuuluu lisäksi ilta- ja viikonlopputöitä sekä satunnaista matkustelua.

Työsuhde on kokoaikainen ja palkka on tämänhetkisen palkkataulukon mukaan 2491–2943 €/kk työkokemuksesta riippuen.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan to 2.5.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen jouni.nissinen(a)sll.fi otsikolla ”Suojeluasiantuntijarekry”. Kärkihakijat haastatellaan viikolla 19.

Suomen luonnonsuojeluliitto ry. on maamme suurin luonnon- ja ympäristönsuojelun kansalaisjärjestö. Liiton toiminnassa on mukana pitkälti yli 100 paikallisyhdistystä ja 30 000 jäsentä ja tukijaa. Palkattua henkilöstöä on yli 50.

Lisätietoja: suojelupäällikkö Jouni Nissinen, puh. 040 120 9222 tai jouni.nissinen(a)sll.fi

Lisätietoja

Suojelupäällikkö Jouni Nissinen

Jaa sosiaalisessa mediassa