Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­liit­to hakee palkkatuettua jär­jes­tö­työn­te­ki­jää Rovaniemelle

Oletko kiinnostunut toimimaan järjestökentällä? Haluatko edistää paikallista luonnonsuojelutyötä? Hae järjestötyöntekijäksi Rovaniemelle!

Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri etsii palkkatuettua järjestötyöntekijää kehittämään piirin jäsenhankintaa, vapaaehtoistyötä ja viestintää.

Piiri työskentelee luonnon monimuotoisuuden puolesta: jakaa tietoa, järjestää koulutustilaisuuksia sekä edistää vapaaehtoisen luonnonsuojelutyön ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa sekä ihmisten luontosuhteen säilymistä.

Luonnonsuojelupiiri muodostuu paikallisista yhdistyksistä, jotka järjestävät erilaista vapaaehtoistoimintaa, kuten retkiä, talkoita ja tapahtumia.

Järjestötyöntekijä toimii linkkinä sekä Luonnonsuojeluliiton keskustoimiston ja piirin että piirin ja paikallisyhdistysten ja yhdistysten ja uusien vapaaehtoisten välillä. Tehtävänkuvaan kuuluu:
• Vapaaehtoisten rekrytointi, motivointi ja sitouttaminen toimintaan
• Paikallisen jäsenhankinnan kehittäminen
• Viestinnälliset tehtävät kuten verkkosivujen päivitys ja sosiaalisen median sisältöjen tuottaminen
• Yhteydenpito piirin alueen yhdistyksiin ja jäseniin
• Piirin tapahtumien järjestelyt
• Muut yhdessä sovittavat tehtävät

Työntekijältä odotamme jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä, kehittävää otetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Hyvät sosiaaliset taidot ovat edellytys työssä pärjäämiselle. Katsomme eduksi oman kokemuksen vapaaehtoistyön tekemisestä ja ryhmän vetämisestä / ohjaamisesta.

Työ sisältää jonkin verran viikonloppu- ja iltatöitä.

Tarjoamme hakijalle hyvän mahdollisuuden tutustua luonnon- ja ympäristönsuojelun järjestömaailmaan ja kehittyä järjestöalan osaajaksi hyvässä työnohjauksessa. Kuuden kuukauden työrupeaman sisältää muutaman koulutuspäivän Helsingissä tai muulla paikkakunnalla.

Hakijan tulee olla oikeutettu 100 % palkkatukeen (työttömyys kestänyt 24 kk 28 kk:n aikana). Työaika on 56% ja palkka 1325 € / kk + lounassetelit. Voit myös kysyä mahdollisuutta työkokeiluun.

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen jenni.hamara(a)sll.fi (viestin aiheeksi: ”Järjestötyöntekijä / Rovaniemi”). Järjestötyöntekijä palkataan heti sopivan löydyttyä.

 

Lisätietoja

Sisäisen viestinnän ja koulutuksen asiantuntija Jenni Hamara

  • +358 40 7082081
  • jenni.hamara(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa