Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Hiilipörssiin haetaan yri­tys­koor­di­naat­to­ria

TULE HIILIPÖRSSIN YRITYSKOORDINAATTORIKSI

Yritysten Hiilipörssin rakentajan paikka auki Luonnonsuojeluliitossa!

Hiilipörssi on Suomen luonnonsuojeluliiton Koneen Säätiön tuella rakentama soiden ennallistamisen ja hiilen varastoimisen kauppapaikka yksityisille ihmisille: www.hiiliporssi.fi. Suuren suosion sekä tiedustelujen pohjalta olemme rakentamassa järjestelmää, jossa myös yritykset voisivat osallistua hiilen pitkäaikaiseen varastoimiseen osana omaa työtään ilmastonmuutoksen estämiseksi.

Etsimme tähän rakennustyöhön Hiilipörssin Yrityskoordinaattoria. Olet etsimämme ihminen, jos:

Sinulla on vankka kaupallisen alan kokemus ja soveltuva koulutus. Tunnet yritysten ympäristövastuukysymykset hyvin ja pystyt perustelemaan ilmastotyön merkityksen ja siihen investoinnin tärkeyden niin pienten kuin suurtenkin yritysten päättäjille. Olet kotonasi uuden konseptin rakentamisessa, organisoinnissa ja paketoimisessa yrityksille. Etua on myös kyvystä kansantajuistaa ilmastotyön ja soidensuojelun tutkimustietoa monenlaisille yleisöille, sillä tässä tehtävässä tulet toimimaan ilmastotyön eturintamassa. Luonnonsuojeluhenkisyys auttaa työn hoitamisessa.

Tarjoamme ainutlaatuisen uuden kehittämisen areenan, innostavan, monipuolisen ja asiantuntevan tiimin tuen sekä Suomen merkittävimmän luonnonsuojelun kansalaisjärjestön työyhteisöksesi. Palkkaus ja työsuhde-edut määräytyvät Luonnonsuojeluliiton ja ERTOn välisen työehtosopimuksen mukaan, alkaen n. 2 500 e/kk ja riippuen kokemusvuosista. Työsopimus on aluksi vuoden 2019 loppuun ja todennäköisesti jatkuu siitä eteenpäin.

Hakemukset 22.3. mennessä vain sähköpostilla heikki.susiluoma@sll.fi. Valitut haastateltavat kutsutaan haastatteluun viikolla 13.

Lisätietoja

Hankekoordinaattori Heikki Susiluoma

  • +358 40 630 6203
  • heikki.susiluoma(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa