Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to etsii alue­koor­di­naat­to­ria VieKas-LIFE -hankkeeseen Pohjois-Savoon

Luonnonsuojeluliitto etsii aluekoordinaattoria VieKas-LIFE -hankkeeseen Pohjois-Savoon

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme suurin ympäristöjärjestö ja arvostettu luonnonsuojeluvaikuttaja. Liiton luonnonsuojelupiirit toimivat maakunnissa luonnon monimuotoisuuden ja kestävän elämäntavan puolesta. Suomen luonnonsuojeluliiton koordinoima, maamme kaikkien aikojen suurin vieraslajihanke VieKas-LIFE käynnistyi syksyllä 2018. Viisivuotisessa valtakunnallisessa hankkeessa torjutaan jättipalsamia, jättiputkea ja muita haitallisia vieraskasvilajeja sekä käynnistetään uutta kansalaistoimintaa vieraslajien kartoitukseen ja torjuntaan liittyen. Hankkeen päärahoittajana toimii EU:n LIFE-ohjelma.

Tule mukaan innostavaan luonnonsuojelutyöhön! Suomen luonnonsuojeluliitto hakee VieKas-LIFE -hankkeeseen osa-aikaista (50% työaika)

ALUEKOORDINAATTORIA

Pohjois-Savoon ajalle 1.4.2019 – 31.12.2019. Jatkorahoituksen varmistumisesta riippuen työ saattaa jatkua vuosina 2020-23.

Aluekoordinaattorina vastaat VieKas-LIFE -hankkeen toiminnasta Pohjois-Savossa hankekoordinaattorin ohjauksessa. Hankkeen alueellisen kansalaistiedetoiminnan, vieraslajikoulutusten ja viestinnän toteutus ovat vastuullasi. Rakennat hankkeen yhteistyöverkoston Pohjois-Savossa ja kehität innostavaa kansalaistoimintaa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja voit itsekin vaikuttaa työnkuvaasi. Olet osa hankkeen tiimiä, jossa työskentelee innostunut joukko vieraslajiasiantuntijoita eri puolilla Suomea, minkä lisäksi työsi on tärkeä osa Pohjois-Savon luonnonsuojelupiirin toimintaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää luonnontieteellistä koulutusta tai muuten hankittua vastaavaa osaamista sekä vieraslajitematiikan tuntemusta. Käytännössä osoitetut koordinointi- ja neuvottelutaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvät tietotekniset taidot ja erilaisten ohjelmistojen käyttövarmuus ovat työssä välttämättömiä. Suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja monipuoliset viestintätaidot myös sosiaalisessa mediassa ovat työssä tarpeen. Työtehtävät vaativat matkustamista Pohjois-Savon alueella ja jonkin verran myös valtakunnallisesti. Työssä on eduksi kokemus monisektorisesta sidosryhmäyhteistyöstä sekä maakunnan kansalaisjärjestökentän paikallistuntemus. Pärjäät tehtävässä erinomaisesti, jos viihdyt ihmisten parissa ja osaat innostaa, ottaa tilanteen haltuun ja miettiä luovia ratkaisuja.

Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Kuopio, mutta myös muu Pohjois-Savon alue voi tulla kyseeseen. Työaikasi on 18h 10 min viikossa ja aloituspalkkasi 1183-1391€/kk riippuen työkokemuksestasi. Henkilöstöetuina saat lounassetelit ja kattavan työterveyshuollon.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse 8.3.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen kati.salovaara@sll.fi. Lisätietoja antavat hankekoordinaattori Kati Salovaara, puh. 040 632 7578 ja Pohjois-Savon piirin puheenjohtaja Helvi Heinonen-Tanski, puh. 040 571 8562, helvi.heinonentanski@uef.fi. Haastattelut järjestetään Kuopiossa viikolla 11

Lisätietoja

Hankekoordinaattori, VieKas LIFE -hanke Kati Salovaara

  • +358 40 632 7578
  • kati.salovaara(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa