Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to hakee VieKas-LIFE -hankkeeseen osa-aikaista alue­koor­di­naat­to­ria Etelä-Savoon

Tule mukaan innostavaan luonnonsuojelutyöhön! Suomen luonnonsuojeluliitto hakee VieKas-LIFE -hankkeeseen osa-aikaista (50% työaika)

ALUEKOORDINAATTORIA

Etelä-Savoon ajalle 1.2.2019 – 31.12.2019. Jatkorahoituksen varmistumisesta riippuen työ saattaa jatkua vuosina 2020-23.

Aluekoordinaattorina vastaat VieKas-LIFE -hankkeen toiminnasta Etelä-Savossa hankekoordinaattorin ohjauksessa. Hankkeen alueellisen kansalaistiedetoiminnan, vieraslajikoulutusten ja viestinnän toteutus ovat vastuullasi. Rakennat hankkeen yhteistyöverkoston Etelä-Savossa ja kehität innostavaa kansalaistoimintaa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja voit itsekin vaikuttaa työnkuvaasi. Olet osa hankkeen tiimiä, jossa työskentelee innostunut joukko vieraslajiasiantuntijoita eri puolilla Suomea, minkä lisäksi työsi on tärkeä osa Etelä-Savon luonnonsuojelupiirin toimintaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää luonnontieteellistä koulutusta tai muuten hankittua vastaavaa osaamista sekä vieraslajitematiikan tuntemusta. Käytännössä osoitetut koordinointi- ja neuvottelutaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvät tietotekniset taidot ja erilaisten ohjelmistojen käyttövarmuus ovat työssä välttämättömiä. Suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja monipuoliset viestintätaidot myös sosiaalisessa mediassa ovat työssä tarpeen. Työtehtävät vaativat matkustamista Etelä-Savon alueella ja jonkin verran myös valtakunnallisesti. Työssä on eduksi kokemus monisektorisesta sidosryhmäyhteistyöstä sekä Etelä-Savon ja kansalaisjärjestökentän paikallistuntemus. Pärjäät tehtävässä erinomaisesti, jos viihdyt ihmisten parissa ja osaat innostaa, ottaa tilanteen haltuun ja miettiä luovia ratkaisuja.

Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Savonlinna tai Mikkeli, mutta myös muu Etelä-Savon alue voi tulla kyseeseen. Työaikasi on 18h 10 min viikossa ja aloituspalkkasi 1183-1391€/kk riippuen työkokemuksestasi. Henkilöstöetuina saat lounassetelit ja kattavan työterveyshuollon.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse 18.12.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen kati.salovaara(a)sll.fi. Lisätietoja antavat hankekoordinaattori Kati Salovaara, puh. 040 632 7578 (klo 12-16) ja Etelä-Savon piirin puheenjohtaja Markku Nironen, puh. 050 66 180, markku.nironen(a)gmail.com. Sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun, jotka järjestetään Mikkelissä viikolla 3.

Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme suurin ympäristöjärjestö ja arvostettu luonnonsuojeluvaikuttaja. Liiton luonnonsuojelupiirit toimivat maakunnissa luonnon monimuotoisuuden ja kestävän elämäntavan puolesta. Suomen luonnonsuojeluliiton koordinoima, maamme kaikkien aikojen suurin vieraslajihanke VieKas-LIFE käynnistyi syksyllä 2018. Viisivuotisessa valtakunnallisessa hankkeessa torjutaan jättipalsamia, jättiputkea ja muita haitallisia vieraskasvilajeja sekä käynnistetään uutta kansalaistoimintaa vieraslajien kartoitukseen ja torjuntaan liittyen. Hankkeen päärahoittajana toimii EU:n LIFE-ohjelma

Lisätietoja

Hankekoordinaattori, VieKas LIFE -hanke Kati Salovaara

  • +358 40 632 7578
  • kati.salovaara(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa