Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to etsii tiedottajaa

Suomen luonnonsuojeluliitto ry on maamme suurin ympäristösuojelun kansalaisjärjestö, joka on toiminut vuodesta 1938 alkaen suomalaisen luonnon, kestävän elämäntavan ja yhteisen elinympäristön puolesta. Maanlaajuiseen verkostoon kuuluu 160 paikallisyhdistystä, 15 luonnonsuojelupiiriä sekä nuorisojärjestö Luonto-Liitto. Paikallisyhdistyksissä toimivat vapaaehtoiset aktiivit.

Nyt haemme SLL:n keskustoimistoomme Helsinkiin tiedottajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.2.2019 alkaen. Tiedottaja suunnittelee ja toteuttaa Luonnonsuojeluliiton media- ja vaikuttamisviestintää. Hän osallistuu liiton sosiaalisten mediakanavien ylläpitoon, tukee ja kehittää liiton asiantuntijoiden, piirien ja paikallisyhdistysten viestintää sekä vastaa mediaseurannasta. Tiedottaja työskentelee viestintätiimissä keskustoimistolla Helsingin Lauttasaaressa ja tukee mahdollisuuksiensa mukaan myös liiton muuta viestintää.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, aiempaa kokemusta mediaviestinnästä sekä sosiaalisen median hyvää tuntemusta.

Odotamme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa, tiimihenkisyyttä, suunnitelmallisuutta, kotimaisen luonnonsuojelun ja ympäristöpolitiikan tuntemusta sekä kohtuullista paineensietokykyä.

Eduksi luemme kokemuksen vaikuttajaviestinnästä, mediasuhteiden hallinnasta, kuvallisesta viestinnästä, järjestötyöstä ja luonnon tuntemuksen.

Tehtävä on kokoaikainen. Palkkaus noudattelee Journalistiliiton palkkaryhmän 2a -tasoa, hakijan työkokemuksesta riippuen.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan pdf-muodossa 31.12.2018 mennessä sähköpostitse: matti.nieminen@sll.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun 14.-16.1.2019.

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Matti Nieminen sähköpostitse (matti.nieminen@sll.fi) ja puhelimitse arkisin klo 12-16, p. 050-5642283.

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Matti Nieminen

  • +358 50 564 2283
  • matti.nieminen(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa