Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Va­rain­han­kin­ta-asian­tun­ti­jak­si Suomen luon­non­suo­je­lu­liit­toon

3.12.2018

Kiinnostaako sinua varainhankinta ja markkinointi? Haluatko olla mukana turvaamassa luonnonsuojelutyön jatkuvuutta? Oletko tavoitehakuinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava? Onko sinulla kokemusta varainhankinnasta? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, sinua saattaa odottaa merkityksellinen työ osana Suomen suurimman ympäristöjärjestön järjestö- ja varainhankintatiimiä.

Mitä tulet tekemään:

Varainhankinta-asiantuntijan päätehtävänä on laajentaa järjestön rahoituspohjaa yksityisvarainhankinnan avulla. Vastuullesi kuuluvat kampanjoiden koordinointi (kuukausilahjoittajahankinta, arpajaiset, some-kampanjat, testamenttilahjoittaminen) sekä lahjoittajahuollon kehittäminen. Varainhankinta-asiantuntija työskentelee tiiviissä yhteistyössä järjestö- ja jäsenhankintavastaavan kanssa sekä osana varainhankintatiimiä. Lisäksi varainhankinta-asiantuntija tekee yhteistyötä piirien ja yhdistysten kanssa alueellisen varainhankinnan kehittämiseksi.

Päävastuunasi sinulla on: 

 • Varainhankintakampanjoiden vastuu sekä koordinointi (esim.kuukausilahjoittaja-kampanjat, arpajaiset, joulukampanja, testamenttilahjoittamisen markkinointi).
 • Lahjoittajahuollon suunnittelu, toteutus ja kehittäminen.
 • Markkinointiviestintä. Yksityislahjoittamisen markkinoiminen verkkosivujen, somen, Luonnonsuojeluliiton julkaisujen ja muiden kanavien kautta. Myös järjestön sisäinen viestintä on työssä tärkeää ja sitä kehitetään jatkuvasti.
 • Varainhankinnan kehittämistyö. Markkinointi- ja varainhankintastrategia antaa varainhankinnan kehittämiselle suuntaviivat, mutta toimintaympäristön mahdollisuuksien seuraaminen on tarpeen, jotta varainhankintamme pystyy kehittymään jatkuvasti.
 • Seuraat jatkuvasti työsi tuloksia ja raportoit niistä säännöllisesti mm. tiimin kvartaalikatsauksissa.

Mitä odotamme sinulta:

 • Toivomme, että sinulla on vahva kokemus tavoitteellisesta ja monipuolisesta työstä varainhankinnan parista. Pidät tuloshakuisuudesta ja olet määrätietoinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.
 • Sinulla on vahva kokemus projektijohtamisesta tai -hallinnasta.
 • Sinulla on kokemusta markkinoinnista (esim. digimarkkinointi) ja markkinointimateriaalien tuottamisesta/prosessista.
 • Sinulla on kokemusta usean kokonaisuuden samanaikaisesta tekemisestä ja edistämisestä.
 • Järjestötyö- ja erityisesti varainhankintakokemus työn tai vapaaehtoistyön kautta kannattaa ehdottomasti tuoda esille, mutta se ei ole edellytys.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Lisäksi työtehtävään kuuluu joitakin ilta- tai viikonlopputöitä (ei säännöllisesti). Työsuhde alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan, ja päättyy 31.12.2019. Palkka sekä työsuhde-edut määräytyvät Luonnonsuojeluliiton ja ERTOn välisen työehtosopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus ja ansioluettelo järjestö- ja varainhankintapäällikkö Heini Jalavalle heini.jalava@sll.fi viimeistään 31.12.2018. Kutsumme valitut hakijat haastatteluihin viikolla 3.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heini Jalava, puh. 040 566 51 55, ma-ti klo 13.00-15.00 19.12. asti.

 

Lisätietoja

Järjestö- ja varainhankintapäällikkö Heini Jalava

 • +358 40 566 5155
 • heini.jalava(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa