Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Haemme va­rain­han­kin­ta­tii­mim­me vahvistukseksi yri­ty­syh­teis­työ­pääl­lik­köä

Kiinnostaako sinua yritysvastuu? Haluatko olla mukana turvaamassa luonnonsuojelutyön jatkuvuuden? Oletko ulospäin suuntautunut ja hyvä esiintymään? Onko sinulla kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, sinua saattaa odottaa merkityksellinen työ osana Suomen suurimman ympäristöjärjestön varainhankintatiimiä.

Mitä tulet tekemään:

Yritysyhteistyöpäällikön tehtävä on laajentaa järjestön rahoituspohjaa yritysyhteistyön avulla. Tehtävä on pitkälti verrattavissa asiakkuuspäällikön tehtävään, sillä pääpaino on pitkien ja laajojen kumppanuussuhteiden luomisessa. Tehtävä ei sisällä esimiesvastuuta, vaan työnteko tapahtuu tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa osana varainhankintatiimiä.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Myynti ja uusasiakashankinta. Kartoitat potentiaalisia uusia kumppaneita, sovit heidän kanssaan tapaamisia ja neuvottelet yhteistyösopimuksista.
  • Yhteistyökumppanuuksien suunnittelu ja toteutus. Suunnittelet kumppanuuksien sisältöä ja toteutat niihin liittyviä toimenpiteitä markkinointimateriaalien laatimisesta raportointiin.
  • Markkinointiviestintä. Yritysyhteistyön markkinoiminen verkkosivujen, somen, Luonnonsuojeluliiton julkaisujen ja muiden kanavien kautta, sekä osallistumalla mahdollisuuksien mukaan verkostoitumistapahtumiin. Myös järjestön sisäinen viestintä on työssä tärkeää ja sitä kehitetään jatkuvasti.
  • Varainhankinnan kehittämistyö. Markkinointi- ja varainhankintastrategia antaa varainhankinnan kehittämiselle suuntaviivat. Lisäksi jatkuva toimintaympäristön mahdollisuuksien huomiointi ja uudet ideat ovat tarpeen, jotta varainhankintamme pysyy kiinnostavana ja seuraa aikaansa.
  • Seuraat jatkuvasti työsi tuloksia ja raportoit niistä säännöllisesti mm. tiimin kvartaalikatsauksissa.

Mitä odotamme sinulta:

  • Toivomme, että sinulla on vahva kokemus tavoitteellisesta ja tuloshakuisesta myyntityöstä. Viihdyt neuvottelutilanteissa ja osaat kuunnella herkällä korvalla eri osapuolten tarpeita.
  • Yritysvastuuosaamista. Luonnonsuojeluliitolla on vahvat eettiset pelisäännöt, jotka määrittelevät minkälaisten yritysten kanssa voimme tehdä yhteistyötä.
  • Ymmärrät yritysten liiketoimintalogiikkaa, mahdollisesti yrityspuolella työskentelyn tms. kautta.
  • Sinulla on kokemusta markkinoinnista ja markkinointimateriaalien laatimisesta. Tehtävään sisältyy paljon materiaalien valmistelua. Plussaa on, jos sinulla on graafista osaamista.
  • Järjestötyö- ja erityisesti varainhankintakokemus työn tai vapaaehtoistyön kautta kannattaa ehdottomasti tuoda esille, mutta se ei ole edellytys.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Määräaikainen työsuhde alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan, ja päättyy 31.12.2019. Palkka sekä työsuhde-edut määräytyvät Luonnonsuojeluliiton ja ERTOn välisen työehtosopimuksen mukaan, alkaen n. 2 500 e/kk ja riippuen kokemusvuosista.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi yritysyhteistyöpäällikkö Sini Tenkaselle sini.tenkanen(at)sll.fi viimeistään 31.12.2018. Kutsumme valitut hakijat haastatteluun viikolla 3.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Tenkanen sähköpostitse sini.tenkanen(at)sll.fi tai puhelimitse 040 670 1118. Huom. tiedusteluihin vastataan 20.12.2018 saakka.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa