Aalto Oy

Aalto Oy on Mikkelissä toimiva, vuonna 1989 perustettu mainostoimisto. Toimintamme pääpaino on yritysgrafiikan, esitteiden, lehti-ilmoitusten, asiakaslehtien ja sähköisen median materiaalien suunnittelussa. Osaavaa ydinjoukkoamme täydennämme toimeksiantojen mukaan toimittajilla,
koodittajilla, kääntäjillä ja taiteilijoilla. Nykytekniikan ja varsinkin tiedonsiirtoyhteyksien ansiosta voimme
palvella asiakkaita eri puolilla Suomea.aaltologo.jpg


Yrityksemme perustaja, Ilpo Aalto, on ollut aina kiinnostunut luonnosta ja harrastanut luontokuvausta jo 30 vuotta (Vuoden luontokuvaaja 2004). Luonnonsuojelu on läheinen asia myös sijaintimme – keskellä kauneinta Järvi-Suomea – vuoksi. Käytännössä ympäristönsuojelu näkyy suunnittelutoimistossamme esimerkiksi energiansäästötoimenpiteinä ja jätteiden lajitteluna. Asiakkaitamme informoimme ympäristöystävällisillä vaihtoehdoilla esimerkiksi paperien ja muiden materiaalien valinnassa. Haluamme olla mukana panoksellamme luonnonsuojelutyössä ja Luonnonsuojeluliiton kannatusjäsenyyden lisäksi olemme osallistuneet luonnonsuojelua tukeviin keräyksiin ja hankkeisiin.

Erityisesti toiminnastamme voisi mainita luontoon liittyvän materiaalin suunnittelun: näyttelyt, opastaulut, esitteet, kirjat ja jopa muutaman lintutornin ulkoasut. Luontoaiheet ovat kiinnostavia ja pyrimme aktiivisesti hankkimaan niihin liittyviä suunnittelutehtäviä.


Linkki yrityksen kotisivuille: www.aalto-oy.fi

 

Virhe
Sovelmaa esittäessä tapahtui virhe.